Therapie.

De klachten die voortkomen uit een te grote hoeveelheid stralingsbelasting kunnen verregaande gevolgen hebben.
Vaak betreft het klachten waarbij de oplossing start bij het ontstoren van huis en/of werkplek, en die verder kunnen worden aangepakt door middel van Bio-resonantie, hiertoe werkt Peter samen met diverse andere therapeuten, werkzaam in verschillende gezondheidsdiciplines.

Bioresonantietherapie bv  is een patientvriendelijke behandelmethode, die de zelfgenezende mogelijkheden van het menselijk lichaam activeert. In vele gevallen leidt dit tot herstel van de patient. De naam MORA is een samenvoeging van de namen van de grondleggers van deze therapie Dr. Morell en Ing. Rasche.

Wetenschappelijk onderzoek heeft de afgelopen 30 jaar aangetoond, dat ieder mens een eigen energiebeeld heeft. Net als bij hartstromen (ECG) en hersenstromen (EEG) zijn de frequenties van dit energiebeeld meetbaar. De uitkomsten van deze metingen zijn te gebruiken voor diagnose en therapie. Het proces ziet er als vlolgt uit: er wordt eerst een meting gedaan en naar het totale energiebeeld gekeken. Dit zorgt ervoor dat de gezondheidstoestand van de client zichtbaar wordt. Aan de hand van dat beeld kan worden beoordeeld waar het probleem uit afkomstig is, en kan men een behandelplan opstellen. Bioresonantietherapie elimineert verstorende frequenties en herstelt het immuunsysteem. Alle aandoeningen zijn in principe met Bioresonantietherapie te behandelen.

Bioresonantie kent geen schadelijke bijwerkingen en zorgt bij veel patienten direct voor een ontspannen en prettig gevoel. Het doel van de behandeling is ervoor te zorgen dat het lichaam belastende stoffen kwijtraakt waardoor de energie goed gaat stromen en de organen hun werk weer naar behoren gaan doen.

Bioresonantie is èèn van de diverse therapie vormen die gebruikt kunnen worden om de gevolgen van jarenlange stralingsbelasting goed uit het lichaam te verwijderen .
Tevens zijn er natuurlijk meerdere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld natuurgeneeskundige begeleidingWat voor U het prettigste is,is wellicht in overleg te bepalen, hiervoor is er contact met diverse gedegen therapeuten.